عمران سازه ساختمان

ساخت وبلاگ

راد بولت

میله ی فولادی تمام رزوه را راد، انکر راد یا راد بولت می گویند که عموماً با روکش گالوانیزه تولید می شود. از این میله ی فولادی جهت کاربری‌های متفاوت در تاسیسات ساختمان‌ها، سازه‌های فلزی، کاشت شیمیایی، نصب پلیت و ... استفاده می گردد. 

راد بولت یا انکر راد به عنوان نگهدارنده و ثابت‌کننده بنا، بسته به نوع تأسیسات یا کاربری در صنایع مختلف، مورد استفاده قرار می‌گیرد. به دلیل امکان خوردگی، راد تمام رزوه را به وسیله ی عملیات روکش دهی و یا سخت کاری مقاوم می کنند. 

 

 

انواع کاربرد و موارد استفاده از راد بولت:

پرکاربردترین موارد استفاده از رادها در تأسیسات و عملیات عمرانی می باشد که به شرح زیر است:

کاربرد راد در تأسیسات:
رادها در تأسیسات جهت ساپورت گذاری به صورت تک آویز، دو آویز و چند آویز برای تثبیت کانال هوا، سینی های کابل، تجهیزات فن کوئل و دستگاه های هواساز، لوله های آب‌ مصرفی، سرمایش و گرمایش، اطفاء حریق و آتش نشانی، فاضلاب و آب باران و کاربری های مختلف دیگر در حوزه های صنعتی و ساختمانی و… مورد استفاده قرار می‌گیرند.

وظیفه ی راد، مانند انکر بولت، نگهدارنده و ثابت کننده ساپورت جهت اتصال و نصب کاربری های گوناگونِ ذکر شده است.

کاربرد راد بولت در عملیات عمرانی و سازه:
راد تمام رزوه یا راد بولت یا انکر راد در عملیات عمرانی جهت نصب سازه های فولادی به بتن مورد استفاده قرار می گیرد. به عنوان مثال: برای نصب بیس پلیت در فونداسیون جهت بنای ستون های فولادی، نصب بیس پلیت جهت علم کردن تیرها و دکل های برق و کاشت های شیمیایی در ساختمان از این انکر راد ها استفاده میگردد.

 

نحوه ی کاشت انکر بولت مکانیکی

 

تفاوت رادهای تمام رزوه و میلگردهای سر رزوه دار:

با توجه به کاربرد راد تمام رزوه و در نظر گرفتن خواص و ویژگی های مورد نیاز، با استفاده از تجهیزات به روز و دقت بالا در کارخانه، تولید راد بولت انجام می شود، در صورتی که میلگرد سر رزوه دار در کارگاه های کوچک و با تجهیزاتی با دقت پایین رزوه می گردند.
با توجه به عدم کنترل کیفیت مناسب و همچنین فرآیند غیر دقیق کارگاه جهت رزوه کردن میلگرد، محصول تولید شده معمولا آسیب دیده است.
جهت تولید راد تمام رزوه از مفتول ها و میلگردهای بدون آج و ساده استفاده می شود، در صورتی که برای تولید میلگرد های سر رزوه دار، عموماً میلگرد های آجدار مورد استفاده قرار می گیرد که همین موضوع از عوامل تاثیر گذار در کیفیت نهایی محصول است.
همخوانی با مهره های استاندارد: به دلیل روش های مورد استفاده در فرآیند رزوه دار کردن میلگرد، استفاده از این نوع میلگردها در حین نصب کاربر را دچار مشکل کرده در صورتی که انکر رادهای تمام رزوه دارای بهترین همخوانی با مهره های استاندارد هستند.
 

 

 

روش های تولید راد تمام رزوه:


1- تولید راد بولت به روش حدیده کاری یا ماشین کاری (Die Threading)

2- تولید راد بولت به روش رولینگ (Thread Rolling)

 

 

پیچ متری:
پیچ متری در واقع راد تمام رزوه ای با طول استاندارد یک متر می باشد. البته با توجه به نیاز و تعداد مورد نظر امکان تولید پیچ متری در هر طولی وجود دارد. از پر مصرف ترین طول ها میتوان به یک متر و بیست سانتی، سه متری و پنج متری اشاره کرد.

 

عمران سازه ساختمان...
ما را در سایت عمران سازه ساختمان دنبال می کنید

برچسب : راد بولت ,انکر راد ,راد تمام رزوه ,انکر بولت ,پیچ متری, نویسنده : سجاد مجرد sajjadmojarrad بازدید : 161 تاريخ : 30 خرداد 1400 ساعت: 12:54

سلام، اگر مهندس اجرایی ساختمان یا پیمانکار ساختمان هستید به شما پیشنهاد میدهم تا این بلاگ را مطالعه بفرمائید. اینجا میخواهم در مورد تخریب بتن و همچنین معرفی بهترین روش برای تخریب بتن صحبت کنم.

با توجه به رشد چشمگیر صنعت ساخت و ساز و افزایش سازه های بتنی، تخریب بتن نیز روز به روز افزایش یافته است، ممکن است سازه های بتنی در حین احداث و یا حتی در زمان بهره برداری نیازمند تخریب باشند، درواقع به عملیات جداسازی و حذف کنترل شده ی بتن، تخریب بتن گفته می شود.

 با توجه به این نکته که بتن مسلح در در اکثر سازه های عمرانی نقش پررنگی دارد تخریب بتن مسلح نیز می تواند مشکلاتی را به همراه داشته باشد، مانند تراکم میلگردهای مدفون در بتن بنابراین تخریب بتن مسلح نیازمند روش های مختص به خود است.

استفاده از ابزارآلات پنوماتیکی یا هیدرولیکی مانند بیل مکانیکی می تواند باعث افزایش قدرت تخریب شود. اما این روش شامل برخی محدودیت های اجرایی نیز است مانند تولید صدا، گرد و غبار و لرزش.

بهترین روش جهت تخریب بتن استفاده از چکش برقی یا همان هیلتی است!

 

پیکور برقی یا چکش برقی ابزار قدرتمندی هستند که در کارهای ساختمانی برای تخریب انواع بتن غیر مسلح و بتن مسلح استفاده میشوند همچنین در سایز های مختلف بر اساس وزن دسته بندی می گردند و از ۶ تا ۳۲ کیلویی موجود می باشند.

هیلتی یا همان چکش تخریب Demolition Hammer یکی از بزرگترین ابزار های برقی، شارژی و بنزینی جهت تخریب بتن به حساب می آید که با آن میتوان سطوح مختلفی مانند ستون های بتنی، دیوار و کف های بتنی را تخریب نمود. شرکت هیلتی اولین و معتبرترین سازنده چکش های برقی قدرتمند در دنیا می باشد که در میان مردم استفاده از واژه هیلتی برای تمام پیکور یا چکش های برقی مرسوم است و بیشتر پیکور برقی را بعنوان هیلتی می شناسند.

 

پس تا به اینجا در مورد تخریب بتن و بهترین ابزار جهت انجام تخریب بتن مسلح توضیحاتی ارائه شد، در ادامه انواع چکش تخریب یا هیلتی بر اساس وزن را بیان می کنیم و همچنین سایتهایی را جهت اجاره هیلتی و چکش برقی معرفی میکنم، پس لطفا با من همراه باشید.

 

- چکش برقی 7 کیلو، مناسب جهت تخریب های سبک و ظریف

این چکش برقی در رده چکش های برقی کوچک قرار میگیرد و قابل استفاده برای تخریب کاشی سرامیک دیوار ، تخریب یا مضرس کردن گچ و خاک یا ملات دیوار، کندن چاه و کلیه کارهای سبک می باشد.


- چکش برقی 10 کیلویی برقی مناسب برای انواع تخریب دیواری از قبیل سنگ نما آجر بلوک هبلکس ملات بغیر از دیوار بتنی مسلح و مناسب برای حفر خاک و چاه.


- چکش برقی 16 کیلویی مناسب برای انواع تخریب نیمه سنگین و سنگین از قبیل تخریب دیوار آجری، دیوار بتنی، تخریب کفسازی سنگ و سرامیک واحدهای آپارتمانی، تخریب انواع سقف جهت بازشو و داکت و ... تقریبا مناسب برای همه نوع تخریب بجز تخریب های خیلی سبک و ظریف.


- چکش برقی ۳۰ کیلویی مناسب برای تخریب بتن های حجیم با مقاومت بالا مانند فنداسیون تخریب آسفالت تخریب سقف تیرچه، سقف متال دک یا عرشه فلزی - سقف دال بتونی - سقف کامپوزیت - کفسازی مسلح و غیر مسلح.

پیکور برقی ۳۰ کیلویی از لحاظ قدرت قابل رقابت با پیکور بادی است، که با توجه مزیتهای دیگری مانند حمل و نقل آسان، قیمت ارزانتر در اولویت اول کارفرمایان و پیمانکاران ساختمانی قرار میگیرد.

 

در اینجا لینکهایی در مورد تخریب بتن و اجاره هیلتی خدمت شما معرفی میکنم:
تخریب بتن
تخریب بتن با روش های مکانیکی
تخریب بتن و سنگ
اجاره هیلتی
هیلتی چیست؟

عمران سازه ساختمان...
ما را در سایت عمران سازه ساختمان دنبال می کنید

برچسب : چکش برقی ,تخریب بتن ,هیلتی ,اجاره هیلتی, نویسنده : سجاد مجرد sajjadmojarrad بازدید : 163 تاريخ : سه شنبه 25 خرداد 1400 ساعت: 14:27